La Tartana al Cicle de Música i Poesia del Parc del Castell de Montesquiu. Projecte GUSTUM


La Tartana enceta el calendari d’esdeveniments de primavera en el Cicle de Música i Poesia del Parc del Castell de Montesquiu, els dies 19, 21 i 26 de maig.

Podreu tastar els productes de La Tartana abans, durant i després dels següents espectacles:

19.05.17 – 20:30h  TOTHOM HO SAP. POESIA, MÚSICA I COHEN

21.05.17 – 12:00h SCHUBERT DE PROP. MÚSICA , POESIA I PERFUM

26.05.17 – 20:30h CANÇONS DE FER CAMÍ. BORJA PENABLA I MIREIA VIVES

Per més informació dels espectacles i compra d’entrades AQUÍ

 

L’assistència de La Tartana en aquest esdeveniment s’emmarca dins el projecte GUSTUM, un projecte de cooperació finançat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya i pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural, que coordina l’Associació Leader de Ponent i en el qual hi participa l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura entre d’altres Grups d’Acció Local de Catalunya. Aquest projecte té com a objectiu fomentar el desenvolupament rural a través de la promoció i la comercialització del producte agroalimentari local i de la sinergia amb altres sectors del territori com el turisme, la gastronomia i el petit comerç.

En aquest sentit, La Tartana és una manera original de facilitar el tast i el coneixement dels diferents productes agroalimentaris del territori. Es projecta com un espai estratègic per promocionar i difondre la cuina de muntanya i els productes locals, i de retruc ajuda en la promoció turística del Ripollès Ges Bisaura.

poesia_musica_p2      gustumlogo     cropped-logo_latartana.png

 

Leave a comment