Diumenge La Tartana va ser a la Fira del Tast del Bisaura promocionant el producte local als alumnes de l’Escola Segimon Comas


El passat diumenge La Tartana va ser present a la Fira del Tast del Bisaura a Sant Quirze de Besora. 

La Tartana recorre diferents indrets, fires i esdeveniments per donar a conèixer el producte local del Ripollès i de la Vall del Ges, Orís i el Bisaura.

Per poder consumir producte local d’una manera natural i quotidiana, cal tenir l’hàbit instaurat. Una de les maneres més clares per treballar la sensibilització envers el producte de proximitat és començar a les escoles. Mitjançant La Tartana i el projecte Territori Educador. Ens mengem les valls també s’arriba a les escoles del territori. Els alumnes de les escoles que participen en el projecte Territori Educador. Ens mengem les valls, cofinançat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i el FEADER, i pels ajuntaments de Campdevànol, Camprodon, Orís, Ribes de Freser, Sant Quirze de Besora i Sant Vicenç de Torelló, podran gaudir d’un menú gratuït a La Tartana en algunes de les fires on serà present durant els propers mesos d’octubre, novembre i desembre.

La participació de La Tartana en aquestes fires també s’emmarca en el projecte GUSTUM que té per objectiu fomentar el desenvolupament rural a través de la promoció i comercialització del producte agroalimentari local, artesà i de qualitat i de la sinergia amb altres sectors del territori com el turisme, la gastronomia i el petit comerç.

El proper cap de setmana podreu trobar La Tartana a la Fira del Bestiar de Ribes de Freser el dissabte i al Mercat de la patata del bufet d’Orís el diumenge.

 

WP_20171001_12_44_33_Protiquetfinal

 

Leave a comment