Aquest cap de setmana ens trobaràs a Camprodon, Espinavell i Ripoll


EN EL MARC DEL PROJECTE GUSTUM I DEL PROJECTE TERRITORI EDUCADOR.ENS MENGEM LES VALLS “LA TARTANA” SERÀ PRESENT A:

 

12.10.17 Fira Internacional del Formatge, Camprodon

13.10.17 Tria de Mulats, Espinavell (Molló) 

15.10.17 Fira Catalana de l’Ovella, Ripoll

 

GUSTUM i TERRITORI EDUCADOR. ENS MENGEM LES VALLS són projectes de cooperació finançats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya i pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural. Pel que fa a Gustum, el coordina l’Associació Leader de Ponent i hi participa l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura entre d’altres Grups d’Acció Local de Catalunya. Aquest projecte té com a objectiu fomentar el desenvolupament rural a través de la promoció i la comercialització del producte agroalimentari local i de la sinergia amb altres sectors del territori com el turisme, la gastronomia i el petit comerç.

Mentre que, Territori Educador.Ens mengem les valls, promou la sensibilització envers el producte de proximitat a través de les escoles, i el coordina l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura. Els alumnes de les escoles que participen en el projecte Territori Educador. Ens mengem les valls, poden gaudir d’un menú gratuït a La Tartana en algunes de les fires on serà present durant els mesos d’octubre i desembre.

                                                    gustumlogo        EMLV

 

 

Leave a comment