El diumenge 22 d’octubre La Tartana serà a la Fira de la Nou de Montesquiu


La Tartana aquest cap de setmana serà a la Fira de la Nou de Montesquiu. Una fira on és promociona un producte propi del territori del Bisaura i s’hi pot comprar nous i productes derivats elaborats amb aquest fruit, també hi haurà una fira d’artesania, una exposició col·lectiva d’artistes del territori, activitats infantils i a la tarda es pot gaudir d’una Trobada d’acordionistes.

A La Tartana durant tot el dia hi podreu degustar tastets i plats elaborats amb productes del Ripollès, la Vall del Ges, Orís i el Bisaura.

La Tartana assisteix en aquesta fira en el marc del projecte GUSTUM que té per objectiu fomentar el desenvolupament rural a través de la promoció i comercialització del producte agroalimentari local, artesà i de qualitat i de la sinergia amb altres sectors del territori com el turisme, la gastronomia i el petit comerç.

 

foto_la-tartana                                     280_0_5031971_169829

Leave a comment