El diumenge 3 de desembre esmorzar de forquilla a La Tartana a la Fira de Nadal de Sant Vicenç de Torelló


El proper diumenge dia 3 de desembre no us perdeu l’esmorzar de forquilla amb producte local que oferirà La Tartana als visitants de la Fira de Nadal de Sant Vicenç de Torelló.

IMG-20171121-WA0002

La Tartana també servirà menús gratuïts als nens i nenes de les escoles que participen en el projecte Territori Educador. Ens mengem les valls. No us oblideu de portar el vostre tiquet!!! 

Territori Educador. Ens Mengem les Valls té l’objectiu de promocionar una cultura d’alimentació sana, de qualitat i de proximitat a la població local a través de l’escola, i en el marc d’aquest projecte s’ha elaborat materials pedagògics sobre productes locals de qualitat com el xai i cabrit, els lactis i formatges, la vedella, el poltre, la trumfa de la Vall de Camprodon i la patata del bufet d’Orís, i els embotits, així com, realitza  accions de promoció del producte local vinculades a les fires agroramaderes i alimentàries de territori.

Participen a Territori Educador. Ens Mengem les Valls les següents escoles:

  • Escola Pirineu, Campdevànol
  • Escola Mare de Déu de Núria, Ribes de Freser
  • Escola Dr. Robert, Camprodon
  • Escola Lloriana, Sant Vicenç de Torelló
  • Escola Segimon Comas, Sant Quirze de Besora

L’essència del projecte està en el treball que fan les escoles mitjançant els materials didàctics que se’ls ha transferit i les visites a les explotacions agroalimentàries que complementen la tasca feta a l’aula. No obstant això, a través de La Tartana els nens i nenes de les escoles que participen en el projecte, poden tastar aquests productes a diferents fires agroalimentàries del territori.

 

Leave a comment