La Tartana


Food Truck divulgativa del producte local i el patrimoni gastronòmic del Ripollès, La Vall del Ges, Orís i el Bisaura

 

La Tartana que té per objectiu promocionar els productes del Ripollès, la Vall del Ges, Orís i el Bisaura en fires i esdeveniments d’arreu de Catalunya, en el marc del projecte Gustum, recorrerà durant el proper mes d’octubre quatre fires de la comarca del Ripollès.

La Tartana és una manera original de facilitar el tast i el coneixement dels diferents productes agroalimentaris del territori. Es projecta com un espai estratègic per promocionar i difondre la cuina de muntanya i els productes locals, i de retruc ajuda en la promoció turística del Ripollès Ges Bisaura.

Del Ripollès promociona els productes agroalimentaris de la marca de garantia “Producte del Ripollès” –vedella, poltre, xai, trumfa, embotits, formatges, làctics, cervesa artesana-, i de la Vall del Ges, Orís i el Bisaura dona a conèixer els productes més destacats dels diferents productors i elaboradors.

La Tartana actua com un “restaurant amb rodes” que ofereix menús de producte local, i ajuda als productors agroalimentaris del territori a promocionar els seus productes i a sensibilitzar a la ciutadania dels beneficis de consumir producte de proximitat. També pretén esdevenir un espai test per els alumnes de l’Aula d’Hostaleria del Ripollès, oferint-los l’oportunitat d’adquirir una experiència laboral més i una possible sortida professional.

El territori de La Tartana

territori-tartana